суббота, 28 февраля 2015 г.

Ми стали учасниками Міжнародної конференції на честь Корецького

               Учениця 11 класу Хлібодарівського НВК - Горішня Анастасія брала участь, за запрошенням, у Конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт імені Корецького в рамках Міжнародної конференції на честь Корецького.
              Анастасія стала однією з 17 запрошених до участі у конкурсі. Учасники прибули з різних куточків України, але, нажаль, не було учасників з Донецької та Луганської областей та це зрозуміло.
            Організатори проявили себе, як справжні українські господарі: радо вітали учасників у стінах чудового навчального закладу - Університеті права НАН України. На початку заходу діти оглянули заклад, завдяки організованій екскурсії з дуже цікавим екскурсоводом. Адміністрація продумала все до дрібниць, тому діти протягом дня не тільки захистили свої роботи, а й були присутніми при відкритті мемориальної дошки Корецькому, стали учасниками конференції, зустрілися з іменитими сучасниками. Дітей, як водиться в українських будинках, частували в університетському кафе.
            Кожен учасник конкурсу-конференції був відмічений: дипломи  - отримали трое учнів, а всі інші - сертифікати з зазначенням особливості їх роботи. Діти відчули себе частиною висококультурного наукового світу завдяки продемонстрованій повазі до них членів журі та адміністрації Університету права.
             Більше б таких конкурсів з яких учень від'їздить із задоволенням та з гарними враженнями, навіть, якщо він і не став одним з переможців, а  учасником. Хоча, мені відомий ще один такий конкурс  це - Міжнародний конкурс з українознавства. Скоро розпочнеться і він, тому будемо чекати завершення заочного етапу...


Комментариев нет:

Отправить комментарий